6.12.2013

Luukku 5

Hejsan kultamurut! ♥☆ Laitan kuudennen luukun tänään/huomenna myöhemmin, koska siinä tulee olemaan juttua tästä päivästä. Ja koska päivä alkoi vasta, en voi laittaa tästä päivästä oikein mitään.

Mutta niin: Viides luukku, olkaa hyvät!

Viides luukku


Tämä luukku kertoo odotuksista. Voittamisesta. Jännityksestä. Pelosta.
Kuulostaa enemmänkin ehkä trilleriltä, kuin joulukalenterin luukulta, mutta teemahan tulee omasta elämästäni joten... Esirippu auki vain!

Minulla oli eilen ehkä maailmani pelottavin kokemus. Lavalle meneminen. Koko koulun nähdessä. Hui?
Koulunäytelmät on pelottavia, mutta onneksi roolini ei ollut mikään suurimmasta päästä. (Ei vielä nyt ainakaan. Ehkäpä jossakin lähitulevaisuudessa.) Jokatapauksessa, se meni hyvin ja näytelmälle naurettiin, vaikka osa yleisöstä olikin hieman jäässä. Mutta taasen pitää muistaa, että se oli koulunäytelmä. Ja minun koululaiseni ovat... no... erilaisia. En kuitenkaan tullut tänne haukkumaan ketään, joten tittidii tittidii, jos vain linkkaan päivän biisin?


Joten niin. Nyt kaikki varmasti hämmentyivät paikoilleen. Ja turha lähetellä mitään "Meimi ootsä ihan kunnossa" viestejä Facebookissa, koska olen aivan täysin kunnossa. Tiedättehän, nyt vain Boom Kah sattuneista syistä merkitsee minulle jollain hassulla tavalla voittamista. Ja kun miettii tarkemmin, nuo lyriikat kertoo siitä (jos ne mistään oikeasti kertovat), että pitää nousta ylös ja uskaltaa. Ja se oli päivän teema, joten mielestäni Robin on nyt vain hyvä valinta.

Boom kah.
Boom boom kah.

*katoaa tanssien horisonttiin*

3 kommenttia:

  1. Boom kah on oikeesti loistava.

    VastaaPoista
  2. Hei, sinut on haastettu! :3

    http://itsenioma.blogspot.fi/2013/12/jalleen-haaste.html

    VastaaPoista

What did you think about the post? Let me know by leaving a comment. x